POLECAMY

19.09.2012

Kulinarna uczta na Torze Wyścigów Konnych

Już 23 września na warszawskim Torze Wyścigów Konnych stanie imponujący namiot, liczący 4000 m kw., który pomieści kuchnie kilku wybranych restauracji, stanowiska winiarskie z całego świata, warsztaty kulinarne, przestrzeń dla dzieci oraz miejsca  poświęcone najróżniejszym atrakcjom dla wszystkich gości.



Wine & Food Open Day to otwarta odsłona uroczystej gali Wine & Food Noble Night. Jest doskonałą okazją, by niedzielne popołudnie spędzić nieco inaczej i w gronie najbliższych poczuć prawdziwie śródziemnomorski klimat: swobodną atmosferę wspólnego ucztowania dopełnioną bukietem wyśmienitego wina. Wykwintne trunki serwowane przez Centrum Wina akompaniować będą degustacyjnemu menu, które zaproponują obecne kuchnie.







źródło wineandfoodopenday.pl

Prześlij komentarz

 
Back To Top